Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Umut Işığım (Silver Linings Playbook) Filmi Konusu

Umut Işığım (Silver Linings Playbook) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, dramatik komedi tarzında,  122 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 4 Ocak 2013 olan filmdir. Umut Işığım (Silver Linings Playbook) filmi konusu karası tarafından terkedilen, işinden ayrılan ve hayatta değerli herşeyini kaybeden Patrick Solitano hayatının tekrar düzene sokmak için yaptıklarına ve yaşadıklarına dayanıyor. Uzun bir süre kaldığı rehabilitasyon merkezinden ayrılan ve anne ve babasının yanına taşınıp, iyi bir iş sahibi olmka için çabalayarak eski karısının gözüne girmeye çalışan Pat bunun o kadarda kolay olmadığını anlar. Bu sırada gizemli komşu Tiffany hayatına girer ve onun için bir umut ışığı görünmüş olur. Bazen güldüren bazen duygulandıran bu dramatik komedi 4 Ocakta sinemalarda olacak. Umut Işığım (Silver Linings Playbook)  filmi için 21 milyon dolar bütçe harcanmış ve şuana kadar 37 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.
 

Umut Işığım (Silver Linings Playbook) Fragmanı İzle


 
 

Umut Işığım (Silver Linings Playbook) filmi yönetmeni David O. Russell, senaristleri David O. Russell, Matthew Quick, başlıca oyuncuları Bradley Cooper (Patrick Solitano)(Pat Jr.), Jennifer Lawrence (Tiffany Maxwell), Robert De Niro (Patrizio Solitano)( Pat Sr.), Jacki Weaver (Dolores Solitano), Chris Tucker (Danny), Julia Stiles (Veronica), Anupam Kher (Doktor Patel), Brea Bee (Nikki), Shea Whigham (Jake Solitano), John Ortiz (Ronnie Veronica Kocası), Paul Herman (Randy)’dır. Umut Işığım (Silver Linings Playbook) filmi vizyon tarihi 4 Ocak 2013’dir.

Hiç yorum yok: