Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Yakın Tehdit (Trespass) Filmi Konusu

Yakın Tehdit (Trespass) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, korku, gerilime ve dram tarzında,  91 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 4 Ocak  2013 olan filmdir. Yakın Tehdit (Trespass) filmi konusu Kyle, Sarah ve Avery den oluşan Miller ailesi zenginlik içinde yaşarken evleri dört suçlu tarafından basılması ve aile üyelerinin esir alınmasına dayanıyor. Suçlular Miller ailesinin kasasında bulunan paralara ve daha pekçok şeye göz dikmişlerdir. Nicolas Cage (Kyle Miller), Nicole Kidman (Sarah Miller) başrollerin, paylaştıkları film her saniyesi aksiyon ve gerilim içeren sahneleri ile 4 Ocakta sinemalarda olacak. Yakın Tehdit (Trespass) filmi için 35 milyon dolar bütçe harcanmış ve şuana kadar 10 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.
 

Yakın Tehdit (Trespass) Fragmanı İzle


 

Yakın Tehdit (Trespass) filmi yönetmeni Joel Schumacher, senaristleri Eli Richbourg, Karl Gajdusek, başlıca oyuncuları Nicolas Cage (Kyle Miller), Nicole Kidman (Sarah Miller), Cam Gigandet (Jonah), Jordana Spiro (Petal), Ben Mendelsohn (Elias), Liana Liberato (Avery Miller), Dash Mihok (Ty), Nico Tortorella (Jake), Emily Meade (Kendra), Terry Milam (Travis)’dır. Yakın Tehdit (Trespass) filmi vizyon tarihi 4 Ocak 2013’dir.

Hiç yorum yok: