Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Koleksiyoncu 2 (The Collection 2) Filmi Konusu

Koleksiyoncu 2 (The Collection 2) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, korku, gerilime ve aksiyon tarzında, 82 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 4 Ocak  2013 olan filmdir. Koleksiyoncu 2 (The Collection 2) filmi konusu 2009 yılında çekilmiş olan filmin devamı niteliğinde ve seri katilimiz bu defa Elena isimli genç bir kızın peşindedir. Bir depodaki partiye kız arkadaşları ile birlikte giden Elena partide dehşet verici sahnelerle karşılaşır ve partideki yüzlerce kişi arasından tek kurtulan kişi olur. Ancak bu kurtuluş sadece bir başlangıçtır. Her saniyesi korku ve gerilim dolu olan film ilk filmi beğenenler ve kokru, gerilim türünü sevenler için 4 Ocakta sinemalarda olacak. Koleksiyoncu 2 filmi için 10 milyon dolar bütçe harcanmış ve şuana kadar 7 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.
 

Koleksiyoncu 2 (The Collection 2) Fragmanı İzle


  

Koleksiyoncu 2 (The Collection 2) filmi yönetmeni Marcus Dunstan, senaristleri Marcus Dunstan, Patrick Melton, başlıca oyuncuları Josh Stewart (Arkin O'Brien), Lee Tergesen (Lucello), Christopher McDonald (Bay Peters), Elena Peters (Emma Fitzpatrick), Courtney Lauren Cumming (Genç Elena), Randall Archer (The Collector), Shannon Kane (Paz), Andre Royo (Wally), Tim Griffin (Dre), William Peltz (Brian), Erin Way (Abby), Eaddy Mays (Lynne), Michael Nardelli (Josh), Justin Mortelliti (Zack), Navi Rawat (Lisa), Johanna Braddy (Missy Solomon)’dır. Koleksiyoncu 2 (The Collection 2) filmi vizyon tarihi 4 Ocak 2013’dir.

Hiç yorum yok: