Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hastasıyız Dede Filmi Konusu

Hastasıyız Dede Filmi Konusu
 

Birinci filmin yoğun ilgi görmesi üzerine devamı çekilen Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filmi birinci filmin kaldığı yerden devam ediyor. Hapishanede bıraktığımız kafadarlar hapishaneden çıkmak için ilaç deneği olmayı bile kabul ediyorlar. Suç önleyici ilaçlar ve hapishanedeki zorlu günlerden sonra biraz durulan kafadarlarımız bakalım ne kadar suça bulaşmadan yaşamayı başarabilecek. Hastasıyız Dede filmi konusu bu kurguda devam ediyor. Türk komedi filmi sevenler ve Çakallarla Dans ilk filmi gülümseyerek izleyenlerin kaçırmaması gereken bir film “Hastasıyız Dede
 

Hastasıyız Dede Fragmanı İzle


 

Hastasıyız dede filmi 7 Aralık 2012 tarihinde sinemalarda olacak, filmin yönetmen ve senarist koltuğunda Murat Şeker’i görüyoruz. Filmde Kayinço Gökhan - Şevket Çoruh, Del Piero Hikmet - Murat Akkoyunlu, Muhasebeci Servet - İlker Ayrık ve Köfte Necmi - Timur Acar karakterlerini görüyoruz.

Hiç yorum yok: