Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Uçuş (Flight) Filmi Konusu

Uçuş (Flight) Filmi Konusu
 

2012, ABD yapımı, dram tarzında, 139 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 7 Aralık 2012 olan filmdir. Uçuş (Flight) filmi konusu başarılı bir pilot olan ve işini iyi yapan William Whitaker’ın uçuş sırasında meydana gelen olaylar ve sonrasında uçağın zorlu bir inişten sonra yere indirilmesine dayanıyor. Uçağı zorlu bir inişten sonra yere indiren William Whitaker’in ilk önce kahraman ilan edilişi ve sonrasında yapılan incelemelerde karşılaşılan farklı olaylar filmin ana kurgusunu oluşturuyor. Filmide usta aktör Denzel Washington’ın muhteşem oyunculuğu ön plana çıkıyor.
 

Uçuş (Flight) Filmi Fragmanı İzle


 
 

Uçuş (Flight) filmi yönetmeni Robert Zemeckis, senaristi John Gatins başlıca oyuncuları Denzel Washington, Tamara Tunie, John Goodman, Kelly Reilly, Melissa Leo, Don Cheadle, Nadine Velazquez, Bruce Greenwood, Brian Geraghty’dır. Uçuş filmi vizyon tarihi 7 Aralık 2012’dir. Filmin ilk gösterimi 14 Ekim 2012 tarihinde New York Film Festivalinde gerçekleştirilmiştir.  Uçuş (Flight) filminin çekimleri için 31 milyon dolarlık bir bütçe harcanmıştır. Film Amerika Birleşik Devletleri’nde 2 Kasım 2012 tarihinde gösterime girmiştir. Filmin müzikleri Alan Silvestri tarafından yapılmıştır.

Hiç yorum yok: