Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Açlığa Doymak Filmi Konusu

Açlığa Doymak Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 127 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 7 Aralık 2012 olan filmdir. Açlığa Doymak filmi konusu farklı dünyalarda yaşayan ve o dünyanın insanı olan Eyüp, Sena ve Burcu’nun bir noktada kesişen hikayesine dayanıyor. Benzer acılar içerisinde yoğrulan ve sevdikleri insanları kaybeden farklı kişiliklerin ortak kaderleri filmin ana kurgusunu oluşturuyor. Türk drama filmlerden hoşlalan kişilerin ya da Mete Horozoğlu hayranlarının kaçırmaması gereken bir film “Açlığa Doymak”. Filmin müzikleri usta müzisyen Erkan Oğur tarafından yapılmış.

 
Açlığa Doymak Fragmanı İzle


 

 

Açlığa Doymak filmi yönetmeni Zübeyr Şaşmaz, senaristi Zübeyr Şaşmaz, Mustafa Çevik, başlıca oyuncuları Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü, Didem Balçın, Ali Sürmeli, Uğur Çınar, Hakan Boyav, Musa Uzunlar, Serkan Ercan, Gonca Yakut Arabacı, Payidar Tüfekçioğlu, Zeyno Üstünışık’dır. Açlığa Doymak filmi vizyon tarihi 7 Aralık 2012’dir.

Hiç yorum yok: