Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Güzelliğin On Par Etmez Filmi Konusu

Güzelliğin On Par Etmez Filmi Konusu
 

2012, Avusturya yapımı, dram tarzında, 85 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi henüz belirlenmemiş olan filmdir. Güzelliğin On Par Etmez filmi konusu Avrupaya göç eden bir aileyinin yaşayabileceği sıkıntıları 12 yaşındaki Veysel’in yaşadıkları ve gözüyle bizlere anlatıyor. 12 yaşındaki Veysel ailesi ile birlikte Avusturya’ya göç ettiğinde dilini, kültürünü, yaşama tarzını bilmediği bir ülkede sınıf arkadaşı Ana’ya aşık olarak ve bu aşka tutunarak hayalleri ile yaşamaya çalışıyor. Ancak duygularını Ana’ya açtığında aslında hayallerinin pekte onun beklediği gibi sonuçlanmayacağını anlıyor ve gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor. Güzelliğin On Para Etmez filmi göç olayına bir çocuğun gözünden bakıyor.
 

Güzelliğin On Par' Etmez... Fragmanı İzle


  

Güzelliğin On Par' Etmez... filmi yönetmeni Hüseyin Tabak, senaristi Hüseyin Tabak, başlıca oyuncuları Nazmi Kırık, Abdulkadir Tuncer, Lale Yavaş, Orhan Yıldırım, Yüşa Durak, Milica Paucic, Mustafa Tekeli, Islam Awad’dır. Güzelliğin On Par Etmez filmi 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de 6 – 12 Ekim 2012 tarihlerinde gösterilecek. Güzelliğin On Par' Etmez... filmi vizyon tarihi henüz belirlenmemiştir.

2 yorum:

güzelliğin on par etmez dedi ki...

güzel bir dramaya benziyor veysel en iyi oyuncu seçilmiş o çocugu merak ediyorum

Adsız dedi ki...

valla filimin konusu olarak bu yaziyi yazan arkadastan birsey anlamdaim