Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Pazarları Hiç Sevmem Filmi Konusu

Pazarları Hiç Sevmem Filmi Konusu
 

2011, Türk yapımı, romantik drama tarzında, 85 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 27 Nisan 2012 olan filmdir. Pazarları Hiç Sevmem filmi konusu babası hastanede ölüm döşeğinde yatan Oğuz ve hayatında hiç renk olmayan Deniz’in kesişen hayat hikayelerine dayanıyor. Babalarının son isteğini gerçekleştirmek için yola çıkan Oğuz ve Kerem’e Deniz’de katılıyor. Oğuz ve Deniz bu yolculukta hayatları için yeni bir rota çiziyor.
 

Pazarları Hiç Sevmem Fragmanı İzle


  

Pazarları Hiç Sevmem filmi yönetmeni Rezzan Tanyeli, senaristi Rezzan Tanyeli, başlıca oyuncuları Melisa Sözen, Edhem Dirvana, Ayşen Gruda, Ezgi Mola, Hasibe Eren, Umut Kurt, Şebnem Dilligil, Kenan Demirok’dur. Pazarları Hiç Sevmem filmi 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de 6 – 12 Ekim 2012 tarihlerinde gösterilecektir. Pazarları Hiç Sevmem filmi vizyon tarihi 27 Nisan 2012’dir.

Hiç yorum yok: