Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Volcano (Eyjafjallajökull) Filmi Konusu


Volcano (Eyjafjallajökull) Filmi Konusu
 
2013, Fransa yapımı, komedi tarzında, 92 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 1 Ağustos 2014 olan filmdir. Volcano (Eyjafjallajökull) filmi konusu; Alain ve Valérie yıllar önce birbirlerinden ayrılmış bir çifttir. Tek ortak noktaları olan kızları evlenmek üzeredir. İkili yıllar sonra kızlarının düğünü için aynı uçağa biner. Ancak İzlanda’daki Eyjafjallajökull volkanı paylayınca uçakları Yunanistan’a gidemez ve Münih Havaalanında kalır. Düğüne yetişmek için karayolu ile yaklaşık 2000 km gitmek zorunda kalırlar. Tabi bu uzun yol ikilinin hayatında bir dönüm noktası olur.
 
Volcano (Eyjafjallajökull) Filmi Fragmanı İzle

 
 
Volcano (Eyjafjallajökull) filmi yönetmeni Alexandre Coffre, senaristi Laurent Zeitoun, Yoann Gromb, Alexandre Coffre, başlıca oyuncuları Valérie Bonneton (Valérie), Dany Boon (Alain), Denis Ménochet (Ezéchiel), Albert Delpy (Tonton Roger), Bérangère McNeese (Cécile), Constance Dollé (Sylvie)’dır. Volcano (Eyjafjallajökull) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: