Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Keşke Burada Olsam Filmi Konusu


Keşke Burada Olsam Filmi Konusu
 
2014, ABD yapımı, dramatik komedi, gizem tarzında, 120 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 1 Ağustos 2014 olan filmdir. Keşke Burada Olsam filmi konusu; Aidan Bloom 35 yaşında, pekte başarılı olmayan bir aktördür. Eşi Sarah ve iki çocuğu olmasına rağmen o sorumluluklarını yerine getirmek yerine başka şeylerle meşguldür. Bu durumda ailesinin bütün ihtiyaçları eşinin babası tarafından karşılanmaktadır ve bu durum yakında değişecektir. Ciddi bir maddi sıkıntı içerisine giren Aidan bu durumdan kurtulmak için farklı deneyimler yaşamak zorunda kalır. Elbette bu sırada hayatının anlamını bulmak için de çabalayacaktır.
 
Keşke Burada Olsam Filmi Fragmanı İzle

 
 
Keşke Burada Olsam filmi yönetmeni Zach Braff, senaristi Adam J. Braff, Zach Braff, başlıca oyuncuları Zach Braff (Aidan Bloom), Pierce Gagnon (Tucker Bloom), Kate Hudson (Sarah Bloom), Joey King (Grace Bloom), Alexander Chaplin (Rabbi Rosenberg), Jim Parsons (Paul), Mark Thudium (Terry), Mandy Patinkin (Gabe), Josh Gad (Noah Bloom), Allan Rich (Rabbi Twersky), Ashley Greene (Janine), Michael Weston (Jerry)’dır. Keşke Burda Olsam (Wish I Was Here) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: