Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Attila Marcel Filmi Konusu


Attila Marcel Filmi Konusu

 
2013, Fransa yapımı, komedi tarzında, 102 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 1 Ağustos 2014 olan filmdir. Attila Marcel filmi konusu; Anne ve babasını iki yaşında kaybettiğini sanan Paul iki halası ile birlikte iyi bir piyanist olmak için yoğun çaba sarf etmektedir. Hayattaki tek tutkusu piyano ve müziktir. Ancak oturdukları apartmanın dördüncü katında oturan Madam Proust ile tanışan Paul onun ikram ettiği bitki çayının etkisiyle daha önce hatırlamadığı bazı şeyleri hatırlamaya başlar.
 
 
Attila Marcel Filmi Fragmanı İzle

 
 
Attila Marcel filmi yönetmeni Sylvain Chomet , senaristi Sylvain Chomet, başlıca oyuncuları Guillaume Gouix Paul (Attila Marcel), Anne Le Ny (Madam Proust), Bernadette Lafont (Annie Hala), Hélène Vincent (Anna Hala), Luis Rego (Bay Coelho), Fanny Touron (Anita), Kea Kaing (Michelle), Jean-Claude Dreyfus (M. Kruzinsky), Vincent Deniard (Gégé), Cyril Couton (Doktor)’dır. Attila Marcel filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: