Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Korku Yolu Filmi Konusu


Korku Yolu Filmi Konusu


2013, İngiltere yapımı, korku, gerilim tarzında, 85 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 olan filmdir. Korku Yolu filmi konusu; Genç çiftimiz Lucy ve Tom tatil planlarını yaparken değişik bir tatil ister. Sonuçta bir taşra otelinde mütevazı bir tatil kararı verirler. Tatil için arabaları ile yola çıkarlar. Ancak yolda bir gariplik hissederler. Bir türlü bitmeyen ve sürekli daireler çizen yollardan geçmeye, anlamsız tabelalar ile karşılaşmaya başlarlar. Sonuçta bir cenderenin içinde olduğunu fark ederler. En güvenli yer olarak gördükleri arabaları aslında kendilerine bu oyunları oynayan kişiye de ev sahipliği yapmaktadır ve ondan kurtulmak çokta kolay olmayacaktır.


Korku Yolu Filmi Fragmanı İzle


 

Korku Yolu filmi yönetmeni Jeremy Lovering, senaristi Jeremy Lovering, başlıca oyuncuları Iain De Caestecker (Tom), Alice Englert (Lucy), Allen Leech (Max)’dır. Korku Yolu (In Fear) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: