Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Dehşet Kasabası Filmi Konusu


Dehşet Kasabası Filmi Konusu


2014, Fransa yapımı, korku, gerilim tarzında, 90 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 olan filmdir. Dehşet Kasabası filmi konusu; Victor, Tom ve Dan o gün okula gitmek yerine bir macera yaşamak ister. Uzun zamandır kimselerin uğramadığı bir lunaparkı keşfetmek için yola çıkarlar. Bu sırada maskeli bir adam bir kadını sürükleyerek götürmektedir. Sonrasında korku ve gerilim dolu dakikalar başlar.


Dehşet Kasabası Filmi Fragmanı İzle

 
Dehşet Kasabası filmi yönetmeni Julien Maury, Alexandre Bustillo, senaristi Julien Maury, Alexandre Bustillo, başlıca oyuncuları Anne Marivin (Julia), Francis Renaud (Isaac Faucheur), Théo Fernandez (Victor), Zacharie Chasseriaud (Tom), Fabien Jegoudez (Klarenc), Nicolas Giraud (Nathan), Damien Ferdel (Dan), Béatrice Dalle (Jeanne Faucheur), Chloé Coulloud (Mila), Dominique Frot (Mlle Duroche)’dur. Dehşet Kasabası (Aux yeux des Vivants, Among the Living) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: