Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Herkül Özgürlük Savaşçısı Filmi Konusu


Herkül Özgürlük Savaşçısı Filmi Konusu



2014, ABD yapımı, macera, aksiyon, fantastik, epik tarzında, 3 boyutlu, 98 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 olan filmdir. Herkül Özgürlük Savaşçısı filmi konusu; Herkülü duymayan yoktur. Mitolojik kahraman, çizgi filmlerin güçlü karakteri, ancak bu defa karşımızda mitolojik güçlerinden arınmış normal bir dünyada çıkıyor. Eski Yunanda paralı askerlere liderlik ederek düşmanlarla savaşmakta ve para kazanmaktadır. Ama Kral Thrace ve kızı onun yeteneklerini bir savaş tanrısı üzerinde görmek ister. Bu durumda Herkül için efsanevi güçlerini kullanmaktan başka çare kalmaz. Film Hercules: The Thracian Wars çizgi romanından beyazperdeye uyarlanmış.


Herkül Özgürlük Savaşçısı Filmi Fragmanı İzle




 
Herkül Özgürlük Savaşçısı filmi yönetmeni Brett Ratner, Steve Moore’un çizgi romanından senaryolaştıran Evan Spiliotopoulos, Ryan Condal, başlıca oyuncuları Dwayne Johnson (Hercules), Ian McShane (Amphiaraus), Rufus Sewell (Autolycus), John Hurt (Lord Cotys), Aksel Hennie (Tydeus), Ingrid Bolsø Berdal (Atalanta), Reece Ritchie (Iolaus), Joseph Fiennes (Kral Eurystheus), Tobias Santelmann (Rhesus), Peter Mullan (Sitacles), Joe Anderson (Phineas), Rebecca Ferguson (Ergenia), Isaac Andrews (Arius), Nicholas Moss (Demetrius), Stephen Peacocke (Stephanos)’dır. Herkül Özgürlük Savaşçısı (Hercules: The Thracian Wars) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: