Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Jinn: Cin Filmi Konusu


Jinn: Cin Filmi Konusu


2014, ABD yapımı, korku, gerilim tarzında, 97 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 olan filmdir. Jinn: Cin filmi konusu; Shawn kariyer sahibi olduğu bir işi ve yeni eşi ile gayet güzel bir hayat yaşamaktadır. Ama bir gün eline geçen şifreli bir mesaj hayatının değişmesine neden olur. Mesaj Shawn’ın ailesinin peşini bir türlü bırakmayan ve kendisini de etkileyecek olan bir lanetten bahsetmektedir. Başlangıçta böyle bir duruma pek ihtimal vermese de sonrasında gelişen olaylar nedeniyle bu laneti çözmek için yoğun bir çaba içerisine girer.  Peder Westhoff, Gabriel ve akıl hastası Ali onun bu mücadelesinde ona yardımcı olmaya çalışacaktır.


Jinn: Cin Filmi Fragmanı İzle



 
Jinn: Cin filmi yönetmeni Ajmal Zaheer Ahmad, senaristi Ajmal Zaheer Ahmad,  başlıca oyuncuları Dominic Rains (Shawn), Serinda Swan (Jasmine), Ray Park (Gabriel), Faran Tahir (Ali), Milica Govich (Mrs. Walker), William Atherton (Peder Westhoff), Amber Whelan  (Shawn'ın Annesi), Walter Phelan (The Jinn), Ele Bardha (Coulter), Sonny Sison (Rico), Sibylla Deen’dur. Jinn: Cin filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: