Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Muska Filmi Konusu


Muska Filmi Konusu

 
2014, Türk yapımı, korku, gerilim, dram tarzında, 81 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 olan filmdir. Muska filmi konusu; Celil 30 yaşında, bir dergide köşe yazarlığı yapan, kadınlar arasında oldukça popüler bir insandır. Ancak onun için işler yolunda gitmez. Önce sevgilileri arasındaki yoğun trafikten dolayın ilişkileri tek tek biter. Sonrasında dergideki işinden para kazanamaz hale gelir. Sonunda kalacak yer bulamaz ve eski bir konak pansiyonda kalmaya başlar. Pansiyonu işleten Aliye Hanım kendi halinde yaşlı bir kadın gibi görünse de gizemli bir hali vardır. Kâbuslarla geçen birkaç gecenin ardından Celil pansiyondan ayrılmak ister. Ancak pansiyonda kalan Yasemin Celil’i pansiyonda kalması sağlar. Bundan sonra Celil için korku dolu dakikalar başlar.


Muska Filmi Fragmanı İzle


 
 
Muska filmi yönetmeni Özkan Çelik, senaristleri Serhan Nasırlı ve Özkan Çelik,  başlıca oyuncuları Sezgin Erdemir (Celil), Aslı Şahin (Yasemin), Tanju Tuncel (Aliye Hanım), Efe Karaman (Mehmet), Taylan Güner (Engin), Hakan Karsak (Yaşar), Gökcan Gökmen (Selin), Meriç Aral (Melis)’dır. Muska filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: