Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Barselona'da Bir Yaz Gecesi Filmi Konusu


Barselona'da Bir Yaz Gecesi Filmi Konusu


2013, İspanya yapımı, romantik ve dramatik komedi tarzında, 96 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Temmuz 2014 olan filmdir. Barselona'da Bir Yaz Gecesi filmi konusu; Barselona şehri 18 Ağustos 2013 tarihinde ender rastlanan bir gök olayına şahitlik eder. Rose Kuyrukluyıldızı sıcak bir yaz akşamında Barselona semalarından geçer. Bu geçiş çok sayıda yeni aşkın filizlenmesine neden olur. İnsanlar arasında yeni aşklar, tutkular ve dostluklar şekillenmeye başlar. Film kuyrukluyıldız altında filizlenen 6 farklı hikâyeye odaklanıyor.

 
Barselona'da Bir Yaz Gecesi Filmi Fragmanı İzle


 
 
Barselona'da Bir Yaz Gecesi filmi yönetmeni Daniel De la Orden, senaristleri Daniel Gonzalez, Eric Navarro Serna, Eduard Sola, başlıca oyuncuları Jan Cornet (Héctor), Sara Espígul (Judit), Elena Tarrats (Anna), Claudia Vega (Mireia), Pau Roca (Albert), Alba Ribas (Catherine), Francesc Colomer (Guillem), Cristian Valencia (Adrián), Marc García Coté (Albert), Bernat Saumell (Oriol)’dur. Barselona'da Bir Yaz Gecesi (Barcelona, Nit D'estiu, Barcelona Summer Night) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: