Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Sinyal (The Signal) Filmi Konusu


Sinyal (The Signal) Filmi Konusu


2014, ABD yapımı, gerilim, bilim kurgu tarzında, 98 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Temmuz 2014 olan filmdir. Sinyal (The Signal) filmi konusu; Jonah ve Nick Massachusetts Institute of Technology’de birinci sınıfta öğrencileridir. İkisinin de en büyük tutkusu iyi bir hacker olmaktır. Nick’in kız arkadaşı Olivia Cooke (Haley Peterson) üniversite eğitimi gidecektir. İkili Haley’i kendileri götürmek ister. Yolculuk sırasında kendilerinin peşinde olan “Göçmen” isimli hackerin yerini tespit ederler. Onunla buluşmak için çöle giden üçlü bu buluşmadan sonra kendilerini bir tür hapishanede bulur. Neler yaşandığını anlamaya çalışan üçlü kendilerini gizemli olayların içerisinde bulur.


 
Sinyal (The Signal) Filmi Fragmanı İzle



 
Sinyal (The Signal) filmi yönetmeni William Eubank, senaristleri William Eubank, David Frigerio, Carlyle Eubank,  başlıca oyuncuları Brenton Thwaites (Nick Eastman), Beau Knapp (Jonah Breck) Olivia Cooke (Haley Peterson), Laurence Fishburne (Doktor Wallace Damon), Robert Longstreet (James), Lin Shaye (Mirabelle), Sarah Clarke, Jeffrey Grover (Benzin istasyonu görevlisi)’dur. Sinyal (The Signal) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: