Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Bir Don Juan Öldürmek Filmi Konusu


Bir Don Juan Öldürmek Filmi Konusu
 
2014, Türk yapımı, dram tarzında, 117 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Temmuz 2014 olan filmdir. Bir Don Juan Öldürmek filmi konusu; yönetmen ve senarist Sabahattin Sakman’ın 65 yaşında çektiği ilk film olan Bir Don Juan Öldürmek bir psikiyatristin başından geçen olayları anlatıyor. Kenan Aktan mesleğinde başarılı bir psikiyatristtir. Kendisine âşık olan bir hastası arkasında gizemli bir not bırakarak intihar eder. Olay Kenan’ın üzerine kalır ve kısa sürede adı Doktor Don Juan çıkar. Bu olayın etkisiyle psikolojik sorunları olan kadınlarla tanışmaya ve çeşitli gözlemler yapmaya başlar. Ancak işler yolunda gitmez ve olaylar polisiye bir hal alır.
 
 
Bir Don Juan Öldürmek Filmi Fragmanı İzle

 

 
Bir Don Juan Öldürmek filmi yönetmeni Sabahattin Sakman, senaristleri Sabahattin Sakman,  başlıca oyuncuları Teoman Kumbaracıbaşı, Pervin Bağdat, Süleyman Atanısev, Hazal Türesan, Pelin Batu, Duygu Şen’dir. Bir Don Juan Öldürmek filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: