Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Toprağa Uzanan Eller Filmi Konusu


Toprağa Uzanan Eller Filmi Konusu
 
2014, Türk yapımı, dram tarzında, 97 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 1 Ağustos 2014 olan filmdir. Toprağa Uzanan Eller filmi konusu; Filmde mevsimlik işçi olarak Çukurova’ya pamuk toplamaya gelen insanların yaşadıklarını 8 yaşında hiç okula gitmemiş ve nüfusa kayıtta ettirilmemiş bir çocuğun bakış açısı ile yansıtılıyor. Toprak Şanlıurfa’da yaşayan ve pamuk toplama zamanı Çukurova’ya göç eden bir ailenin ikinci çocuğudur. On beş yaşındaki ablası Zehra başlık parası almak için babası yaşında bir adamla sözlenir. Kız kardeşi Zeliha küçük yaşta çocuk felci geçirmiş ve görme yetisini kaybetmiştir. Zeliha babaannesi öldüğü için ilk defa pamuk toplamamak için Çukurova’ya gidecektir. Toprak kardeşi Zeliha’yı mevsimlik işçiliğin zor şartlarından uzak tutmak için ona bir masal anlatmaya başlar. Belirli bir süre sonra Toprağın masalı kendini de içine çekmeye başlar.
 
 
Toprağa Uzanan Eller Filmi Fragmanı İzle

 

 
Toprağa Uzanan Eller filmi yönetmeni Ömer Can, senaristi Ramazan Demirli, Eda Tezcan , başlıca oyuncuları Şerif Sezer (Şaheste), Nail Kırmızıgül (Süleyman), Demet İyigün (Hazne), Ali Bilen (Toprak), Zeliha Bilen (Zeliha), Medya İzgi (Zehra), Melih Selçuk (Ahmet), Şefik Onatoğlu (Mustafa), Turgay Tanülkü (Bekir Ağa), Halil Kumova (Hikmet), Hüseyin Akşen (Nuri)’dir. Toprağa Uzanan Eller filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: