Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Mama Filmi Konusu

Mama Filmi Konusu

 
2013, Kanada, İspanya ortak yapımı, korku ve gerilim tarzında, 100 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Ocak 2013 olan filmdir. Mama filmi konusu anne ve babaları ıssız bir ormanda öldürülen ve 5 yıl boyunca ormanda tek başlarına hayatta kalan Victoria ve Lilly’in doğaüstü güçlerle çevrelenmiş hayat hikayesine dayanıyor.  Kızlar amcaları Lucas ve onun kız arkadaşı Annabel ile birlikte yaşamaya başladıklarında aslında kızların doğaüstü bir güç olan “Mama” ile iletişm halinde oldukları ortaya çıkıyor.
 

Fragmanı İzle


 

Mama filmi yönetmeni Andres Muschietti, senaristleri Neil Cross, Andres Muschietti, Barbara Muschietti,  başlıca oyuncuları Jessica Chastain (Annabel), Nikolaj Coster-Waldau (Lucas), Megan Charpentier (Victoria), Isabelle Nelisse (Lilly), Daniel Kash (Dr Dreyfuss), Javier Botet (Mama), Julia Chantrey (Nina)’dır. Mama konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: