Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Argo Filmi Konusu (Ben Affleck)


70. Altın Küre Ödülleriden (Golden Globe) En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerini kazanan ve ülkemizde 30 Kasımda vizyonda giren Argo filmi konusu 1979 yılında İran İslam devrimi sırasında meydana gelen olayları anlatıyor. Filmde Amerika Birleşik Devletleri konsolosluğunu baskın yapan militanlar konsolosluk çalışanlarını rehin alıyor. Çalışanlardan 6 kişi militanların elinden kurtuluyor ve Kanada konsolosluğuna sığınıyor. Bu 6 konsolosluk çalışanının bu ortamdan çıkartılması için gösterilen çaba filmin ana kurgusunu oluşturuyor.

 

Filmin yönetmen koltuğunda oyunculuğu ile tanıdığımız Ben Affleck oturuyor. 120 dakika süreye sahip gelirim ve aksiyon dozu fazla, zaman zaman dram yönü ağır basan film Oscar adayı olarakta gösterildi. Filmde yönetmen koltuğundada gördüğümüz Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman, Tate Donovan, Clea DuVall, Christopher Denham, Scoot McNairy ve daha pek çok oyuncuyu görüyoruz. Argo filmi konusu bu şekilde özetlenebilir.     

Hiç yorum yok: