Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Bitik Şehir (Broken City) Filmi Konusu


2013, ABD yapımı, gerilim, polisiye ve dram tarzında, 109 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Ocak 2013 olan filmdir. Bitik Şehir (Broken City) filmi konusu New York şehrinin başarılı belediye başkanı Russell Crowe’ın canlandırdığı Nicholas Hostetler, eşinin sadakatından emin olmak için bir dedektif tutması ve sonrasında gelişen olaylara dayanıyor. Dedektif Billy Taggart Cathleen Hostetler’ın eşine sadakatini araştırırken hiç ummadığı bir skandalla karşılaşır ve kendi ve sevdiklerinin hayatı tehlikeye girer. Film 56 milyon dolar gibi yüksek sayılabilecek bir bütçeye sahiptir.
 

Fragmanı İzle


  

Bitik Şehir (Broken City) filmi yönetmeni Andres Muschietti, senaristleri Neil Cross, Andres Muschietti, Barbara Muschietti,  başlıca oyuncuları Mark Wahlberg (Billy Taggart), Russell Crowe (Belediye Başkanı Nicholas Hostetler), Catherine Zeta-Jones (Cathleen Hostetler), Barry Pepper (Jack Valliant), Kyle Chandler (Paul), Justin Chambers (Ryan Blake), Jeffrey Wright, Alona Tal (Kathy Bradshaw), Griffin Dunne (Sam Lancaster), Michael Beach (Tony Jansen)’dır. Bitik Şehir konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: