Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Celal ile Ceren Filmi Konusu


2013, Türk yapımı, romantik komedi tarzında, 90 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Ocak 2013 olan filmdir. Celal ile Ceren filmi konusu Celal ve Ceren adlı iki sevgilinin yaşadağı bazen romantik bazan komik olaylara dayanıyor. Filmde Celal karakterinin Recep İvedik filmlerinden tanıdığımız ünlü komedyen Şahan Gökbakar canlandırırken, sevgilisi Ceren’i ise yine başarılı bir oyuncu olan Ezgi Mola canlandırıyor. Recep İvedik filmlerinde olduğu gibi komik bir seri çıkarmı bilinmez ama Şahan Gökbakar’ın son filminin yine izleyiciyi beyazperdeye çekeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
 

Fragman İzle


 


Celal ile Ceren filmi yönetmeni Togan Gökbakar, senaristi Şahan Gökbakar, başlıca oyuncuları Şahan Gökbakar (Celal), Ezgi Mola (Ceren),  Dilşah Demir (Gözde), Çağlar Salman’dır. Filmin çekimlerine 2012 yılının Mayıs ayında başlanmış ve film 7 aylık bir süreç içerisinde tamamlanmıştır.  

Hiç yorum yok: