Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Kanunsuzlar (Lawless) Filmi Konusu

Kanunsuzlar (Lawless) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, western, aksiyon ve dram tarzında, 115 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 11 Ocak 2013 olan filmdir. Kanunsuzlar (Lawless) filmi konusu 1929 yılında yaşanan büyük buhran sırasında kaçakçılık ile çok para kazanan Jack Bondurant), Forrest Bondurant) ve Howard Bondurant’ın gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Büyük gangsterler ve devlet görevlileri arasında yem olmamak için çabalayan kardeşlerin hikayesi western tarzında bir filmle beyazperdeye taşınıyor. Kanunsuzlar (Lawless) filmi çekimleri için 45 milyon dolar harcanmış ve şuana kadar film 55 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.
 

Kanunsuzlar (Lawless) Fragmanı İzle

  

Kanunsuzlar (Lawless) filmi yönetmeni John Hillcoat, senaristi Nick Cave, başlıca oyuncuları Shia LaBeouf (Jack Bondurant), Tom Hardy (Forrest Bondurant), Jason Clarke (Howard Bondurant), Guy Pearce (Charlie Rakes), Jessica Chastain (Maggie Beauford), Mia Wasikowska (Bertha Minnix), Dane DeHaan (Cricket Pate), Chris McGarry (Danny), Tim Tolin (Mason Wardell), Gary Oldman (Floyd Banner), Lew Temple (Henry Abshire), Marcus Hester (Jeff Richards), Bill Camp (Şerif Hodges), Alex Van (Tizwell Minnix), Noah Taylor (Gummy Walsh)’dır. Kanunsuzlar (Lawless) filmi vizyon tarihi 11 Ocak 2013’dir.

Hiç yorum yok: