Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Katil Joe (Killer Joe) Filmi Konusu

Katil Joe (Killer Joe) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, kara komedi tarzında, 102 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 9 Kasım 2012 olan filmdir. Katil Joe (Killer Joe) filmi konusu genç Chris’in satmak için uyuşturucu mafyasından aldığı uyuşturucuların üvey annesi tarafından çalınması ile başlıyor. Chris'in uyuşturucu mafyasına en kısa sürede altı bin dolar vermesi gerekiyor. Durumu babasına anlattığında ise hiç beklemediği bir teklifle karşılaşıyor. Babası üvey annesi Sharla Smith’in elli bin dolar değerinde bir hayat sigortası olduğunu ve onu bir şekilde ortadan kaldırırlarsa bu beladan kurtulabileceklerini düşünüyor. Sonrasında hikaye bu plan üzerine ilerliyor. Film Tracy Letts’in “Killer Joe” adlı oyunundan beyazperdeye uyarlanmıştır
   

Katil Joe (Killer Joe) Fragmanı İzle


 

Katil Joe (Killer Joe) filmi yönetmeni William Friedkin, senaristi Tracy Letts başlıca oyuncuları Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple, Gina Gershon, Thomas Haden Church, Marc Macaulay, Gregory C. Bauchard, Sean O'Hara’dir. Katil Joe (Killer Joe) filmi vizyon tarihi 9 Kasım 2012’dir. Filmin ilk gösterimi 8 Eylül 2011 tarihinde Venedik Film Festivali gerçekleştirilmiştir. Katil Joe filmi 27 Temmuz 2012 tarihinde Amerika Birleşik Devletlerinde vizyona girmiştir. Katil Joe (Killer Joe) filmi gösterime girdiği günden bu yana 3 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir. Filmin çekimleri için 10 milyon dolar bütçe harcanmıştır.

Hiç yorum yok: