Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Skyfall Filmi Konusu

Skyfall Filmi Konusu

 

2012, ABD ve İngiltere ortak yapımı, aksiyon ve macera tarzında, 143 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 2 Kasım 2012 olan filmdir. Skyfall filmi konusu ünlü ajan 007 James Bond’un MI6 ya karşı olan sadakati ve MI6 için verdiği mücadeleye dayanıyor. Büyük bir saldırıya uğrayan MI6 James Bond’un çabaların ile bu durumdan kurtulmaya çalışıyor. Silva adında gizemli ve karanlık bir kişinin yaptığı planları durdurmak için James Bond İngiltere, Türkiye ve Çin’de aksiyon dozu yüksek uzun soluklu bir macaranın içerisine giriyor. Ünlü yazar Ian Fleming’in oluşturduğu karakter 007 James Bond’un beyazperdedeki yolculuğu 50 yılına giriyor. Skyfall filmi James Bond serisinin 23. filmi olarak sinemalara taşınıyor.         

 

Skyfall (james bond 007 sky fall) Fragmanı İzle


 
 

Skyfall filmi yönetmenleri Sam Mendes, senaristleri John Logan, Neal Purvis, Robert Wade başlıca oyuncuları Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Albert Finney’dir. Skyfall filmi vizyon tarihi 2 Kasım 2012’dir. Filmin ilk gösterimi 23 Ekim 2012 tarihinde Londra’da gerçekleştirilmiştir.  James bond, skyfall, 007, sky fall filminin çekimleri için 150 milyon dolarlık bir bütçe harcanmıştır. Film Birleşik Krallıkta 26 Ekim 2012 tarihinde gösterime girmiş ve şimdiye kadar 100 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir. Filmin müzikleri Thomas Newman "Skyfall by Adele” tarafından yapıldı.

Hiç yorum yok: