Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Frankenweenie Animasyon Filmi Konusu

Frankenweenie Animasyon Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, 87 dakikalık, animasyon, komedi tarzında, ülkemizde vizyon tarihi 9 Kasım 2012 olan filmdir. Frankenweenie filmi konusu genç Victor aniden ölen çok sevdiği köpeği Sparky’yi yeninden canlandırmak için yaptığı bilimsel deney ve sonrasında yaşanan hikayelere dayanıyor. Victor fen derslerinde öğretmeni Mr. Rzykruski’den öğrendiği fantastik bilgileri kullanarak köpeğini canlandırmak için çeşitli deneyler yapıyor ve sonuçta başarılıda oluyor. Ancak Sparky yeninden dünyaya döndüğünde insanlar bunun nasıl gerçekleştiği öğrenmek için sırrın peşine düşüyorlar.
 

Frankenweenie Animasyon Fragmanı İzle


  

Frankenweenie animasyon filmi yönetmeni Tim Burton, senaristi Tim Burton, başlıca oyuncuları Charlie Tahan, Frank Welker, Winona Ryder, Catherine O'Hara, Martin Short, Martin Landau, Robert Capron, Atticus Shaffer’dır. Frankenveni filmi vizyon tarihi 9 Kasım 2012’dir. Frankenweenie animasyon filmi çekimleri için 39 milyon dolarlık bir bütçe harcanmış ve şuana kadar 50 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmiştir. Frenkenveni filmi ilk gösterimi 20 Eylül 2012 tarihinde Fantastic Fest’te gerçekleştirildi. Frankenweni filmi 5 Ekim 2012 tarihinde Amerika Birleşik Devletlerinde vizyona girmiştir.

Hiç yorum yok: