Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Yol Gitmek


Rüyada Yol Gitmek

 

Rüyada yol gitmek üç şeyle tabir olunur. Bir yerden başka bir yere geçmek, bir halden başka hale geçmek veya yolculuk etmek. Rüyada denizde yol almak, muradınıza ereceğinizi bildirir. Rüyada yolculuk yapmak görme toprak alacağınıza veya bir Belge sahibi olacağınıza işarettir. Rüyada yol gitmek güzel bir şekilde görülmüşse bazı kar elde edeceğiniz anlamına gelir. Kötü bir yolculuk, zarara uğrayacağınızı işaretidir.

 

Yol hazırlığı yapmak hayırlı bir işe. Yola çıkmak zenginliğe yahut insanların ahlak ve tıynetlerini ortaya çıkarmaya, arza ölçmeye. Uzak yola çıkmak bir halden başka bir hale geçmeye. Yolculuktan dönmek işin bitmesine, maksadın hasıl olmasına. Hastanın uzak yola çıkması yahut tanımadığı bir eve gitmesi ölmesine delalet eder.

 

Rüyada yol gitmek hayatta yeni bir devrenin başlayacağına işaret eder. Bir yerden başka bir tarafa yolculuk etmek üzere yola çıktığını görenin muradı gerçekleşir. Bulunduğu yerden, daha kötü bir yere gittiğini görenin işleri bozulur.

 

Rüyasında bindiği araç iyi ve erzakı bol olduğu halde sefere çıktığını görmek, işinin disiplin içinde geçeceğine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

 

Yol erzakını hazırlamakta olduğunu gören, hayır işler. Rüyada en iyi yolculuk kıblenin bulunduğu yöne yapılan yolculuktur. Bazı tabircilere göre, rüyada yolcu olduğunu görmek, dindar bir kimse için mevki sahibi olmak ve kederden kurtulmaktır.

 

Rüyada yolculuğa çıkmak halkın ahlakını meydana çıkarmaya işarettir. Rüyada uzak bir yolculuğa çıktığını gören kimse bir halden diğer bir hale intikal eder. Rüyada yolculuğa çıkmak, toprak ölçmektir. Bu yüzden yolculuğa çıktığını gören kimse, maddi ölçer.



Bazen de rüyada yol gitmek uyanıkken yolculuk etmeye, yolculuktan dönmek ise günahlardan tövbe etmeye işarettir. Yolculuktan dönmek, işin bitmesine ve isteğin yerine gelmesine işarettir.

 

Bir kimsenin yaya olarak yolculuğa çıktığını görmesi, üzerinde çok birikecek borca ​​işarettir. Güzel bir yolculuk, kar etmek demektir. Kötü bir yolculuk ise, zarar edeceğiniz anlamındadır.

Hiç yorum yok: