Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Baklava Görmek ve Yemek

Rüyada Baklava Görmek ve Yemek

 

Rüyada baklava görmek ve yemek müjde işaretidir. Rüyasında baklava yediğini görmek müjdeli bir haber alacağına; birine baklava ikram ettiğini görmek, büyük bir ise gireceğine; bir tepsi baklava saatin aldığını görmek, emlak sahibi olacağına delalet eder.

 

Rüyada baklava görmek sevinç, toplu para ve iyi söz anlamına gelir. Baklava satın alan sevinir, Baklava veren ise hayır işler. Tepsiyle baklava gören ve bundan yiyen kimsenin talih oyunlarında şansı açılır.

 

Bir başka rivayete görünce: Rüyada baklava yediğini gören bir insana beklemediği yerden eline bir para geçer veya bir mirastan pay alır.

 

Bir kimsenin rüyada baklava görmesi, müjde ile tabir olunur. Çünkü baklava güzel bir tatlıdır. Rüyada birine baklava ikram ettiğini görmek, büyük bir işe işarettir.

 

Rüyada baklava görmek, beklenmedik bir yerden sevindirici haber almaya, hasta insanlar için şifa bulmaya, güçlükle el emeği ile kazanılan helal paraya, elde edilecek yüklü mirasa işaret eder. Rüyasında bir tepsi baklava aldığını gören kişi kısa sürede ev sahibi olur.

Hiç yorum yok: