Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Nar Görmek veya Yemek

Rüyada Nar Görmek veya Yemek

 

Rüyada nar görmek veya yemek bolluk, berekete ve zenginliğe işaret eder. Rüyada görülen olgunlaşmış kırmızı nar taneleri altına, rüyada görülen beyaz nar taneleri gümüşe delalet eder. Rüyada görülen olgun nar mal ve mülke, güzel yapılara sahip şehre, eşe yada çocuğa işarettir.

 

Rüyada ekşi nar yediğini görmek üzüntü, elem ve kedere, ancak ekşi tadı seven kimse için ekşi nar yediğini görmek rızık, para ve mala işarettir. Rüyada nar suyu görmek geçimini sağlamak için gerekli olan paraya, rüyada nar ağacı görmek dinine düşkün, malı mülkü yerinde, cömert kimseye işaret eder. Rüyada nar çiçeği görmek güzel bir kadına ve hayırlı, iyi evlada delalet eder.

 
Rüyada nar toplamak bol para ve servete işarettir. Kış mevsiminde rüyada görülen nar hayıra delalet eder. Rüyada nar temizlediğini görmek çok para kazanmaya işarettir.

 

Rüyada genç bir kızın nar görmesi evliliğe işaret eder. Rüyada mevsiminde nar görmek kişinin mal, mülk ve para kazanacağına delalet eder. Rüyada mevsimi dışında nar görmek pek iyiye yorulmaz.

 

Rüyada nar görmek ele geçecek toplu miktarda mala, hayırlı bir eşe ve yaşanacak güzel bir memlekete işaret eder. 

  

Rüyada nar yemek bolluk, berekete, zengilik, para ve mutluluğa işarettir. Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek, rüyada nar suyu sıkmak, rüyada nar çiçeği rengi görmek, rüyada nar çiçeği elbise giymek, rüyada nar ekşisi yemek, rüyada nar ağacı, rüyada nar çiçeği görmek.

 

Rüyada nar görmek kadın bir kimse için ziyarette bulunmaya ve ziynet eşyasına, erkek için çocuğa, çalışan kimse için makam ve mevkide yükselmeye, çiftçi kimse için bolluk ve berekete işarettir.

1 yorum:

Rüyada Bebek Görmek dedi ki...

başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler.