Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Muz Görmek veya Yemek

Rüyada Muz Görmek veya Yemek
 
Rüyada muz görmek veya yemek aşka, sevgiye, iyi ilişkilere, eli bol olan cömert kimseye, ahlakı güzel insana, hapishanede bulunan kimseye, herkesten gizlenen mal ve mülke, hamileliğe, zengin kimse için daha çok mal ve paraya sahip olmaya, ticaretle uğraşan kimse için mal edinmeye, dini bütün kimse için sevap işlenecek fiilerde bulunmaya işaret eder.
 
Rüyada muz ağacı görmek para ve mülke sahip zengin insana, rüyada evde muz görmek erkek çocuğu olacağına delalet eder. Rüyada evli kimsenin muz görmesi evlilikte bazı sorunlar olabileceğine veya parasal mevzularda pekte doğru kararlar alınamayacağına işaret eder.
 
Bazın rüyada muz görmek hastalık olarak yorumlanır. Ancak rüyada görülen muz sarı değil de yeşilse hayırlı kısmet olarak yorumlanır. Mevsiminde rüyada muz görmek zengin bir kimse ile evlenmeye, rüyada muz kıyafete, iyi ilişkilere ve muhabbete işarettir.
 
Rüyada muz yediğini görmek dünya malı edinmeye ya da sevap işlemeye delalet eder. Rüyada muz yemek ortaklıktan yada bir kimseden mal edinmeye işaret eder.
 
Rüyada muz toplamak, rüya yorumu muz, rüyada muz almak, rüyada muz satın almak, rüyada muz yediğini görmek, rüyada muz aldığını görmek, rüyada muz görmek ne anlama gelir, rüyada muz çalmak. Rüyada muz görmek yeni bir aşka yelken açmaya, zenginleşmeye, rüyada muz satmak zarar etmeye, rüyada bir kişiden muz almak o kişiden iyilik görüleceğine işarettir. 

Hiç yorum yok: