Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Kivi Görmek veya Yemek

Rüyada Kivi Görmek veya Yemek

 

Rüyada kivi görmek veya yemek yoksul kimse için zengin olmaya, zengin kimse için malına mal katmaya, bekar kimse için evlenmeye, hasta kimse için iyileşmeye, sevinç, neşe, mutluluk ve saadete işaret edebilir.

 

Rüyada kivi görmek hayır ve berekete, rızka, hayırlı işlere ve iyiliğe delalet edebilir. Rüyada mevsiminde kivi görmek kısmete işarettir. Rüyada mevsiminde görülmeyen kivi daha önce elde edilememiş birşeyin elde edileceğine delalet edebilir. Rüyada ağaçtan kivi toplamak makam ve mevkiye, ilme ve öğrenmeye işaret edebilir.

 

Rüyada kivi ağacı görmek herkes için hayırlı bir iş yapılacağına, bu iş sayesinde para ve itibar kazanılacağına işarettir. Rüyada ağaçta olgunlaşmış kivi görmek bolluk ve berekete işaret edebilir.

 

Rüyada tatlı ve olgunlaşmış kivi yemek helale, ekşi, ham ve olgunlaşmamış kivi yemek haram mala ve hastalığa işarettir.

 

Rüyada kivi yediğini görmek mutluluğun simgesi, kısmet, bolluk, bereket ve zenginliğin işareti olabilir. Ağaçta olgunlaşmış kivi görmek bolluğun ve bereketin simgesidir. Yeşil ve olgunlaşmamış kivi, birtakım kararlar alırken acele davranmamanız gerektiğine işaret eder. Rüyada kivi görmek ne demek, rüyada kivi rüya yorumu, rüyada kivi yediğini görmek, rüyada kivi ağacı görmek, rüyada kivi görmek.   

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzelmiş anlamı gerçekten

Adsız dedi ki...

başarıya ulaşcakmışım süper inş.