Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Karpuz Görmek veya Yemek

Rüyada Karpuz Görmek veya Yemek

 

Rüyada karpız görmek veya yemek mala ve mülke işaret eder. Rüyada görülen karpuz tatlı ise iyiliğe, hayra ve menfeate işarettir. Rüyada karpuz yemek beklenmedik bir anda gerçekleşecek olan kısmete işarettir.

 

Rüyada mevsiminde karpuz görmek ve yemek sıkıntı dert ve tasalardan kurtulmaya işarettir. Rüyada karpuz satın almak yeni bir işe atılacağınıza, rüyada karpuz toplamak yakın bir kimse ile kavga edeceğinize, rüyada karpuz kesmek pekte iyi olmayan haberler almaya, rüyada karpuz yediğini görmek arkanızdan konuşulduğuna işaret edebilir.

 

Rüyada evinde karpuz görmek zor ve çetin işlerle uğraşmaya, rüyada karpuz malın artmasına, rüyada mevsiminde karpuz görmek geçimli bir eşe işaret edebilir. Rüyada iyi ve sulu karpuz görmek ve yemek sağlıklı olmaya işaret eder. Rüyada görülen karpuz üzüntülerden kurtulmaya yorumlanır.

 

Rüyada karpuz görmek ne anlama gelir, rüyada karpuz görmek, rüyada karpuz yediğini görmek, rüyada karpuz kesmek, rüyada karpuz yemek, rüyada karpuz çekirdeği görmek, rüyada karpuz tarlası görmek, rüya tabiri rüyada karpuz görmek.

 

Rüyada özelliğini kaybetmiş ve bozulmuş karpuz yemek sağlığını kaybetmeye, olgun, tatlı ve sulu karpuz helalinden kazanılmış mala işaret eder.

Hiç yorum yok: