Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Küsmek

Rüyada Küsmek

 

Rüyada küsmek fakirliğe, malı israf etmeye, sebepsiz küslük hastalığa delalet eder. Kişi rüyasında birisine küserse, güçlü duyguları sayesinde hayatında bir değişiklik yapacak demektir. Rüyada birisinin size kustuğunu görürseniz o kişiye yardım edeceğim anlamına gelebilir.

 

Küslük rüyaları iyidir. İlişkilerin güçleneceği ve sorunların çözüleceğini işaret eder. Rüyada dargın olduğunu görmek, bir sebebe göre değilse birden ölümüne işarettir. Bazen küslük, rezil olmasını gerektiren şeyleri yapmaya ve hastalıklara da işarettir.



Bir kimse kendisinin bir kişiye dargın olduğunu görse, o kimsenin işleri o kişinin eline geçer, mali gider. Küslük, fakirliğe ve mali lüzumsuz yere harcamaya işarettir. Rüyada bir kimsenin küslük görmesi hayra yorumlanmaz.

 

Rüyasında ev halkı ile dargın olduğunu görmek, evi ile ve onların nafakaları ile ilgilenmediğini; bir komşusuna küs olduğunu görmek, komşusunun kendisi hakkında şikayette bulunacağına, bunun aksini görmek de yorumun aksine delalet eder.

Hiç yorum yok: