Rüyada Fil Görmek

Rüyada Fil Görmek



Rüyada fil görmek olumlu sayılır. Bir file bindiğini gören kimse işinde büyük başarıya ulaşır. Üstünde yeşil örtü örtülü gören, havadan para alır. Rüyada fil görmek hayra yorulur ve keyfinizi yerine geleceğini simgeler. Hem para, hem itibar sahibi olacaksınız. İş ve özel hayatınızda her şeyi kontrol altına almayı da başaracaksınız. Kısmettir.

 

Kişinin akıl erdiremediği şeyi yaparak zengin ve başarılı olmasıdır. Rüyada fil görmek, yedi şekilde tabir olunur, devlet başkanı, kuvvetli bir erkek, hasetçi bir adam, gaddar adam, savaş, düşmanlık, zulüm. Bir başka rivayete görünce: Rüyada file bindiğini veya sahibi olduğunu ya da file galip geldiğini gören kimse, devlet başkanlığına yaklaşır ve ondan yüksek bir rütbe ve makarna nail ve izzet içerisinde uzun bir ömür sürer.

 

Bir kimse rüyada filin, kendisinin bir yerini parçaladığını görse, o kimseye devlet başkanı tarafından bir felaket ve bela çatar. Dünyalığın ile mağrur, kaba yaratılışla kimseye, Filim hortumuyla savrulduğunu görmek görevden uzaklaştırılmaya veya vefat, O'nun hortumunda bir şey üretme veya onu sağmak yönetenler tarafından gelecek helal kazanca, File binmek ehli için memuriyete, Çıplak file binmek evlenmeye, Fil yabancı devlet reisine, haset eden kimseye, düşmanlık ve nefrete, Fil terbiyecisi, gençlere her türlü bilgi ve beceri öğreten sanat ehli, usta bir kimseye delalet eder. Rüyada gece bir file bindiğini gören evlenir. Gündüz bindiğini gören karısını boşar veya hizmetçisini kovar.

 

Bir rivayete göre, her ne zaman olursa olsun, file binmek, iyiye işarettir. Bir fili yüklediğini gören büyük bir ise geçer. Bir filin ayağı ile başına basarak, kendisini öldürdüğünü gören bir musibete uğrar. Irksal baslı bir file binmiş olduğunu gören, çeliştiği işten çıkarak başka bir işe girer. Rüyada fil görmek devlet büyüğü ile, file binmek mevki ile; derisi, eti, kemiği ve diğer parçaları mal ve menfaat ile ve nimet ile yorumlanır.

 

Savaş sırasında bir file binmiş ol-duygunun gören, kuvvetli ve büyük bir düşmanını ortadan kaldırır. Filden düştüğünü gören, bela ve musibete uğrar. Rüyada gezmek için çıplak file bindiğini gören, bir kadınla evlenir. Bir filin bir mahalleden başka bir yere gittiğini görmek, o memlekette hükümetin değişeceğine işarettir. Bir filin kendisini ayağının altına aldığını görmek hökmet reisinin rüya sahibine kötülük yapacağına delalet eder. Rüyada file bindiğini gören, doğruluktan ayrılmıştır. Bir rivayete göre file binmek, kötü ün yapmaktır. Bazı yorumculara göre; rüyada file binmek veya fil görmek üzüntü. Çünkü filin eti yenmediği gibi sütü de içilmez. Üzerinde davul ve zurna gibi şeyler olduğu halde bir filin kendisine doğru gel-dingini ve ona bindiğini gören, refahta ve büyük bir konuma ulaşır, iki filin birbirleriyle kavga ettiklerini görmek, iki büyük devlet adamının birbiriyle çatışmasına delalet eder.

 

Filin kendisi ile konuştuğunu görmek, büyük bir adam ile konuşacağına işarettir. Rüyada gündüz file bindiğini gören kimse, hanımının boşar. Eyeriyle file bindiğini ve filin de itaat ve inkıyat ettiğini gören kimse, iri yarı bir kimsenin kızıyla evleniyor. Eğer o kimse tüccarsa ticareti genişler. Filin hortumunda bir şey aldığını gören kimse, yine devlet başkanı tarafından helal mala nail olur. Bazı tabirciler, fil, cömert, kerem sahibi, sabırlı, idareci, halim ve kuvvetli bir devlet başkanı, dediler. Filin, kendisine hortumu ile vurduğunu gören kimse, hayır ve nimete erer.

 

Eğer binse bakanlık ve valiliğe nail olur. Eğer filin pisliğinden bazı şeyler alırsa, onun pisliğinden gördüğü miktarına gören kimse malla zenginleşir. Fil, Salih millete, alimlere ve insanlı şereflilerine işaret eder. Fil, fazla sıkıntılara, yaramazlığa ve meşakkate düşmeye sonra da onlardan kurtulmaya, işaret eder. Bir kimse fili görse ve ona girmesi, nefisçe eksikliğe ve mali kayba uğrar. Eğer file bindiğini görse, bir mülke nail olur. Bazı tabirciler, bir kimse rüyada Medine'den başka bir şehirde fil görse, silkinti ve feryada işaret eder.

 

Eğer fili Medine Münevver'de görse, nimet sahibi bir adama ya da şerefli bir kimseye işaret eder. Bir kimse rüyada filin, kendisini korkuttuğunu veya korkutmak istediğini görse, hastalığa işaret eder. Eğer ayağı altına almazsa, rüya sahibine an olacak sıkıntıya ve ondan kurtulmaya işaret eder. Kadınların her ne şekilde olursa olsun fil görmeleri, hayra işaret etmez. Filin söylediğim gören kimse, Cumhurbaşkanı'nın büyük bir hayra erer. Filin koşarak kendi arkasına düştüğünü gören kimse, zarar eder. Fil, kendisini yakalasa, o kimseye düşmanının zara ulaşır. Fil, kendini tutsa, kimseye düşmanının zararı erişir. Bir kadın rüyada file bindiğini görse, o katının öleceğine işaret eder. Filler, kıtlık ve kuraklık ile tabir edilir. Rüyada bir savaşta file bindiğini gören kimse, ölür.

 

Rüyada fil görmek, rüyada fil görmek ne demek, rüyada fil ve yavrusunu görmek, rüyada fil, rüyada fil yavrusu görmek, rüyada fil sevmek, rüyada fil beslemek, rüyada fil tarafından kovalanmak, rüyada fil eti yemek, rüyada fil yavrusu, rüyada fil yavrusu görmek ne anlama gelir, rüyada fil kovalaması, rüyada fil sürüsü görmek, rüyada fil yavrusu görmek, rüyada filin kovaladığını görmek, rüyada fil görmek ne anlama gelir, rüyada yavru fil görmek, rüyada filden kaçmak, rüyada fil görmek imam nablusi, rüyada ölü fil görmek.

 

Fil eti yediğini gören kimse, mala erişir. Filin azasından veya derisinden ya da kemiğinden bir şey aldığını görse, tabiri yine öyledir. Salih ve takva sahiplerinin rüyada fil görmesinde yarar yoktur. Fil, Taun hastalığı olan bir şehrin dışında görülse o şehirden taun gider. Bir fili öldürdüğünü gören kimse bir adama zulmeder. Bir kimse rüyada bazı insanlı fillere bindiklerinde ve öteye beriye döndürdüklerini görürse, eğer savaşta olsalar onulan mağlup olmalarına işaret eder. Bazen de file binmek, zulüm ve yalana işaret eder. Fil rüyası olumlu sayılır. Bir file bindiğini gören kimse, akıl edemediği bir şeyi yaparak işinde büyük başarıya ulaşır. Üstünde yeşil örtü örtülü gören, havadan para alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder