Rüyada Mücevher (Takı) Görmek

Rüyada Mücevher Görmek
 


Rüyada mücevher görmek, eline geçmek veya bulmak, almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda evladı olacağına işarettir. Rüyada mücevher görmek, bu rüyayı görenin çok para kazanacağını, zenginleşeceğini ve aynı zamanda çocuğu olacağına yorumlanır . Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak demektir.

 

Mücevher takmak da başarı kazanacağınızı ve üst makamlara çıkacağınızı işaret eder. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktığınızı gördüyseniz, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Mevki sahibi olabilirsiniz. Göz alıcı, parlak renkli mücevher iş ve aşk hayatında mutluluğu ve başarıyı temsil eder.

 

Rüyada mücevher görmek güzel, namuslu ve zengin kadınlarla; taş-kaşın çokluğu, fiyatı ile yorumlanır. Rüyasında mücevher sattığını gören, kadınların işleriyle meşgul olur. Bir rivayete göre, rüyayı gören kadın ise en değerli şeylerini satar. Mücevherleri delikli veya delikse olarak görmek, kızlara ve dul kadınlara işarettir. Rüyada beyaz mücevher görmek, evlattır.

 

Rüyada mücevher görmek, sekiz şekilde tabir olunur: Saklanan mal, şöhretli bir ilim, tanınmış bir evlat, değerli eşya, güzel ve namuslu bir es, faydalı söz, hayır ve bereket, güzel bir is. Eğer rüyayı gören kötü bir insan ise mücevher görmesi pişmanlığa delalet eder. Rüyasında bir mücevher fiyat takdir ettiğini gören kişi evlenir.

 
Birçok mücevher sahip olup, bunları ötekine, berikine dağıttığını gören, halka emreder, onları kontrol eder. Bir mücevher satın aldığını görmek, mücevher delikse, bekar bir kızla; delikli ise, dul bir kadınla evlenir.

 

Rüyada mücevher görmek, rüyada mücevher çalmak, rüyada mücevher hediye almak, rüyada mücevher kutusu görmek, rüyada mücevher çaldığını görmek, rüyada mücevher kaybetmek, rüyada tabiri mücevher, rüya tabirleri mücevher görmek, rüyada elmas görmek, rüyada takı görmek, rüyada altın görmek, rüyada mücevher kutusu görmek, rüyada mücevher görmek güzel, rüyada inci görmek, rüyada yakut görmek, rüya tabirleri mücevher görmek.

 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada mücevher görmek, doktora, bilgine, rütbeye, rahatlığa, geçime, fayda ve menfaate işarettir. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Rüyada görülen mücevher, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Mevki sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder