Rüyada Deprem ve ya Zelzele Görmek

Rüyada Deprem ve ya Zelzele Görmek

 

Rüyada deprem ve ya zelzele görmek büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder. İş hayatınızda zorluklar yaşayacaksınız demektir. Ülkeler arasında savaş çıkacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada deprem, her şeyin birden değişeceğini haber verir. Rüyada deprem olduğunu ve her tarafın yıkıldığını görmek, devlet büyüğünden gelecek bir felakete delalet eder. Deprem görmek, bazı yorumculara göre yolculukla da yorumlanır.

 

Bir dağın deprem ile yer değiştirdiğini görmek, olduğu yere bazı ilahi felaketlerin geleceğine işarettir. Rüyada görülen deprem, eğer tarlada olsa mahsulatın çok olacağına ve yaz yemişlerinin bolluğuna işarettir. Deprem köyde meydana gelecek fitnelere işarettir. Rüyada görülen deprem feryat etmeye, can sıkıcı haberlere ve sırların meydana çıkmasına işarettir.

 

Bazen de deprem hastalık nedeniyle ölümden kurtulmak birlikte halkın düşeceği üzüntüye işarettir. Rüyada kıtlık olan bir yerde meydana gelen deprem ziraatla o yerleri canlandırmaya ve denizde yolculuk yapmaya, dans, oyun ve deniz yolculuğunu terk etmeye, hanımlar tarafından görülecek sıkıntıya işarettir. Rüyada deprem görmek bir yerden bir yere göç etmeye, o bölgeye isabet edecek olan bela ve musibete, bir dağın sarsılarak yerinden oynaması ve tekrar yerine oturması devlet başkanına ve halkına isabet edecek olan şiddet ve korkuya işaret eder.

 

Deprem olduğunu ve bazı insanların sağ kaldığını, kimilerinin de öldüğünü görmek oraya devlet adamlarının gelmesine ya da salgın hastalığa, Yer sarsıntısı bazen iş ve geçimi meydana gelecek canlılığa; Yerin sarsılarak batması dinin emirlerini yerine getirmemeye, çölleşmeye yahut şaşılacak gelişmelere, Yerin dürülmesi işi sonuçlandırmaya, amel işlemeyi terk etmeye delalet eder.

 

Rüyada bir yerde bir deprem olduğunu ve bu yüzden insanların sağa sola kaçıştıklarını, ve bazı kimselerin yere gömüldüklerini görmek, o yer halkına zahmet verecek büyük bir felaketin geleceğine delalet eder. Rüyada yerin sar sildiğini ve evlerin yitildiğini görmek, devlet tarafından bazı mallara zam yapılacağına ve bundan halkın büyük sıkıntıya uğrayacaklarına yorumlanır. Bir başka rivayete görünce: Rüyada görülen deprem korkuya işarettir. Bazıları da bilinen bir yerde meydana gelen deprem bir yerden bir yere göç etmeye işarettir, dediler.

 

Rüyada herhangi bir dağın sarsıldığını veya yerinden ayrıldıktan sonra tekrar yerine geldiğini görürse, oraya halkına şiddet ve korku isabet eder. Bir kimse rüyada bir yerde deprem olduğunu ve orada bazı insanların yere batiğini ve birtakımının da kurtulmuş görse, devlet başkanı oraya gelir. Bazdan da bu rüya, şiddetli bir hastalığa işarettir, dediler.

 

Rüyada deprem görmek, rüyada deprem, rüyada deprem olduğunu görmek, rüyada deprem görmek ihya, rüyada deprem olması, rüyada sarsıntı görmek, rüyada zelzele görmek, rüyada deprem görmek ne anlama gelir, rüyada deprem görmek ne demek, rüya yorumu deprem, rüyada deprem yaşamak, rüyada deprem olduğunu hissetmek, rüyada zelzele, rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir, rüyada deprem olması, rüyada deprem görmek ne demek, rüyada deprem olduğunu görmek, rüyada deprem olacağını görmek, rüyada deprem olması, rüyada sarsıntı görmek, rüyada zelzele görmek, rüyada deprem görmek ne anlama gelir, rüyada deprem görmek ne demek.

 

Yer sarsıntısının olduğu yerde devlet başkanı halka zulüm eder. Bir kimse rüyada yerin sar sildiğini görse, o kimsenin is ve geçimine oluşacak canlılığa işarettir. Rüyada yerin sar sildiğini görse, bir taraftan o yere inecek belaya yahut orada meydana gelecek dolu, kıtlık veya şiddetli korkuya işarettir. İş hayatınızda bazı sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu rüya, ülkeler arasında savaş çıkacağı anlamına da gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder