Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Sınava Girmek

Rüyada Sınava Girmek



Rüyada sınava girmek, geleceğinizi çok iyi olacağına işaret eder. Tüm soruların cevaplandığınız bir sınav başarı ve mutluluğa, bazen de sınava girmek sevinçli haber almaya işaret eder. Rüyada sınava girdiğini görmek geçici sıkıntılara işaret edebilir. Rüyada sınava girmek sıkıntı, zahmet ve endişeye işaret eder. Rüyada sınav görmek geleceğe dair iyi durumlar için sıkıntı çekmeye işaret edebilir. Rüyada sınavda kopya çekmek ciddi sıkıntıları geçiştirmeye çalışmaya işaret edebilir. Rüyada sınava geç kalmak geçici sıkıntıya işaret edebilir.

 

Rüyada bir amaç için sınava girdiğini görmek geçirdiğiniz heyecanlı günlerin etkisinden henüz kurtulamadığınıza, biraz gezip eğlenmeye, başınızı dinlemeye ihtiyacınız olduğuna delalet eder. Rüyada yazılı sınava girmek, geleceğinizi çok iyi olacağına işaret eder. Sınavla ilgili rüya gördüğünüzde hayatımızda bir sınava girmeyeceksek ve o dönemi çok geride bırakmışsak bu rüyalar genellikle kendi hayatımızla ilgili sınav gibi ciddi konular olduğuna işaret edebilir. Başkalarıyla ilgili gördüğümüzü düşünüp avunuruz. Ne kadar kabul etmeniz zor olsa da bizzat kendimizle ilgilidir. Bir grup insanda gerçekten sınava gireceği için bu ruh halinin etkisiyle de sınav rüyaları görmesi olasıdır. Bu tip rüyalar gördüğünde garip bir şekilde içinde korku oluşur.



Bir çoğumuzun tahmin ettiğinden öte, uykuda sınava girmek ya da girememenin, bir terslik yaşamanın, gerçek hayatta sınava girmekle bir ilgisi olmayabilir. Sınava girme, genellikle o dönem ilgilendiğiniz bir konuyla ilgili kendinizi hazır hissetmediğinizde gördüğünüz rüyalar olabilir. Bu sınav ya da hayata dair sınanma da olabilir. Uykunuz gerçekte, bu duygularınızı size yansıtıyor ya da hatırlatıyor. Bu dönemde ihmal ettiğiniz bir şey var mı diye de bakabilirsiniz. Bu aslında size bir uyarı olabilir ihmal ettiğiniz ya da gözden kaçırdığınız bir şeyle ilgili daha fazla özen göstermeniz gerektiğini hatırlatıyor olabilir. Yapılacak yaklaşımlardan biri de başkalarının yaşadığı şeylere karşı, benzer şeyleri yaşayabilir korkusu da imtihan olarak yansır.



Rüyada sınavda başarısız olduğunu görmek, gerçek hayatta bir konuyla ilgili yaşadığınız ya da yaşayacağınız başarısızlıkla da, ilgili uyarı niteliğinde de olabilir. Bu tip rüyaların bir sebebi de, benlik sorunu, saygı ve güven eksikliği olarak nitelendirilmektedir. Bu gibi nedenlerle korku yaşayan kişilerin, bilinçaltının ortaya koyduğu olumsuzluğu düşüncelere hakim olması nedeniyle de ortaya çıkabileceğini göz ardı etmemek gerekir. Hayatın gerçekte bir sınav olduğunu unutmayın. Gereksiz streslerden kaçının.





rüyada yazılı sınava girmek, rüyada sınava girdiğini görmek, rüyada sınavda başarısız olduğunu görmek, rüyada sınava geç kalmak, rüyada sınavda kopya çekmek, rüyada sınava girmek anlamı, rüyada sınav görmek

Hiç yorum yok: