Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Hamile Olmak

Rüyada Hamile Olmak



Rüyada hamile olmak eğer rüyayı gören bir kadın ise para, mal, mülk ile yorumlanır, eğer rüyayı gören bir erkek ise hüzün ve kederle yorumlanır. Hamile olduğunu rüyada gören kimse erkek veya kadın olsun, hamilelik görmek karnının büyüklüğü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Rüyada hamile olduğunu gören kadının, malının artmasına, övgüye değer görülmesine, izzet ve şerefinde artışa işarettir.


Kadın veya erkeğin kendisini hamile olmuş görmesi hayır ve iyiliğe; ilim ve malda üreme, yaşlı kadının gebeliği kıtlıktan sonra bolluğa, genç kızın ve dul kadının kendilerini hamile görmeleri evlenmelerine, Sonsuz kadının ve erkek hayvanların gebeliği o yılın kurak geçmesine, hamile kadın görmek gizli işlere, üzüntü ve kedere delalet eder.

 

Rüyada hamile olduğunu görmek o kimsenin malının artmasına işaret edebilir. Eşinin hamile olduğunu gören, dünya mallarından bir şey ister. Gebelik gerek erkek ve gerek kadın için her durumda hayırlıdır. Hayvanlardan birinin hamile olduğunu görmek hayır ve menfaattir.



Erkeğin, kendisini hamile olduğunu görmesi, insanlardan gizlediği ve ortaya çıkmasından korkuları ağır bir üzüntü ve kedere işaret eder. Hamilelik, gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa işaret eder. Rüyada hamile kadın görmek, üzüntü ve kedere ve gizli islere işaret eder. Erkeklerin gebeliği, alim için ilminin çokluğuna, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacağı bir şeyi yapmasına işaret eder. Bazen de erkeğin gebeliği, onun üzüntü ve kedere düşmesine işaret eder. Bazen de hamilelik, ask ve muhabbete işaret eder. Bazen de rüya, erkekle kadın arasında bir yerde birleştiren kimseye yahut hastalığa ya da evine hisiz girmesine veya çaldığı bir şeyi sahibinden gizlemesine işaret eder.



Rüyada erkeğin gebeliği, kendisini iple helak etmesine işarettir. Bazen, o kimsenin yanında yabancı ölülerden sevdiği bir kimse defnedilir. Bazen de, mümkün olmayan şeylere yardım etmekle yalancı olur. Bazen, bozuk iman ve inancının gizler. Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek iyiye yorumlanmaz.



Bir kimse kendi hanımını hamile olduğunu görürse dünya malından ve mülkünden çeşitli şeyler dilemesine işaret edebilir. Kendisinin hamile olduğunu gören kimsenin mal ve dünyasındaki çokluğa işaret eder. Hamilelik, gerek kadın gerekse erkek için her halde iyidir. Dul kadın ve genç kızın kendini hamile görmeleri, evlenmelerine işaret eder.



Hamilelik rüyaları hiçbir zaman iyiye yorumlanmaz. Hamilelik doğrudan zorlukları ifade eder. Rüyasında hamile olduğunu gören kimse büyük bir dert ve sıkıntıyla karşılaşır. Bu sıkıntı başa çıkılamayacak kadar büyük olabilir. Ve kolay kolay sona ermeyecektir. Gebelik rüyaları işsizlik, evle ilgili sorun ve sevgiliyle ilgili keder olabilir.





rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek, rüyada hamile olduğunu görmek ve doğurmak, rüyada hamile olduğunu görmek ve doğum yapmak, rüyada hamile olduğunu görmek ve düşürmek, rüyada hamile görmek, rüyada hamile olmak, rüyada hamile olmak ne demektir, rüyada hamile olmak ve doğurmak

Hiç yorum yok: