Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Kabus (Fairytale) Filmi Konusu

Kabus (Fairytale) Filmi Konusu



2012, İtalya yapımı, 93 dakikalık, korku ve gerilim tarzında, ülkemizde 24 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Kabus (Fairytale) filmi konusu eşinden ayrılmış kızı Helena ile birlikte kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan Sophia’nın yeni taşındığı apartman dairesinde yaşadığı bir dizi korku dolu olay anlatılıyor. Filmde başlangıçta her şey normalmiş gibi görünse de küçük kız Helena’da başlayan değişimler ve sonrasında oturdukları evde bulunan dolaptan kaynaklanan gizemli olaylar ön plana çıkıyor. Kabus (Fairytale) filminde Sophia kızını ve kendisini bu durumdan kurtarmak için yoğun bir çabanın içerisine giriyor.

Kabus (Fairytale) Filmi Fragmanı İzle


Kabus (Fairytale) filmi yönetmenleri  Christian Bisceglia, Ascanio Malgarini, senaristi Christian Bisceglia, filmin başlıca oyuncuları ise Harriet MacMasters-Green , Giuliano Montaldo , Melania Maccaferri , Sabrina Jolie Perez, Jarreth Merz, Paolo Paoloni, Matt Paterni’dir. Kabus (Fairytale) filmi çekimleri 27 Nisan 2012 tarihinde tamamlanmış ve ülkemizde  Kabus (Fairytale) filmi vizyon tarihi 24 Ağustos 2012’dir.  

 

Kabus (Fairytale) Filmi Konusu, Kabus (Fairytale) Konusu, Kabus (Fairytale) Filmi Konusu Ne, Kabus (Fairytale) Filmi Konusu Nedir, Kabus (Fairytale) filmi, 2012 Kabus (Fairytale) filmi konusu, Kabus (Fairytale) 2012 filmi konusu

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu filmi izlemeyi çok istiyorum.filmi en kısa zamanda koyun nete:(