Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Altın Görmek


Rüyada Altın Görmek



Rüyada altın görmek mal mülk, para, manevi istekler ve sağlık açısından kişinin isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada görülen altın çevrenizdeki insanlar tarafından iyilik göreceğiniz bir hayat dönemine girileceğine işaret eder. Rüyada altın iyiye yorumlanır. Altın sağlıklı olmaya, yüksek bir makama sahip olmaya, ümit edilen şeylerin gerçekleşeceğine, rızık kazanmaya ve dert ve kederlerden kurtulmaya işaret eder. Ayrıca rüyada altın görmek çocuk sahibi olmaya, feraha ermeye, salih amele, bolluğa, eşe, ilime işaret eder.

 

Rüyada altın gören kişinin sağlığı kötü ise düzelir, maddi bakımdan sıkıntılı ise sıkıntıları geçer, rüyada altın yüzük görmek bekarlar için evlenmeye delalet eder. Rüyada altın bilezik görmek size kalacak olan mirasa ve saygınlığa işaret edebilir. Rüyada altın külçesi görmek para kaybetmeye işaret eder. Rüyada cumhuriyet altını görmek yüksek bir mevkie gelmeye işaret edebilir. Rüyada altın bilezik taktığını görmek büyük para ve mala işaret eder. Rüyada kendisine altın verildiğini görmek yüksek bir makama sahip olmaya işaret eder. Rüyada altın para görmek boş söz, dedikodu ve söylentiye işaret eder. Rüyada altın küpe görmek çocuğunuzun hafız olacağına işaret edebilir. Rüyada çeyrek altın görmek feraha ve huzura işaret edebilir.


Rüyada çeyrek altın ya da altın bozdurmak keder ve hüznün artacağına işaret eder. Rüyada altın kitap görmek bütün zorlukların aşılacağına işaret eder. Rüyada altın zincir görmek sırra, rüyada kese içinde altın görmek iş hayatından olumlu gelişmeler olacağına işarettir. Rüyada beşi bir yerde görmek emeklerinizin karşılığını alacağına işaret eder. Rüyada bir kişiye altın vermek size maddi ve manevi olarak destekleyecek kimseler olduğuna işarettir. Rüyada altın saydığını görmek küçük bir sağlık sorununa işaret edebilir. Rüyada altın kolye görmek altın bilezik görmekte olduğu gibi size miras kalacağına işarettir.

rüyada cumhuriyet altını görmek, rüyada altın bilezik görmek, rüyada çeyrek altın görmek, rüyada altın toplamak, rüyada altın kolye görmek, rüyada altın yüzük görmek, rüyada altın küpe görmek, rüyada altın

Hiç yorum yok: