Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Bernie'nin Suçu Ne (Bernie) Filmi Konusu

Bernie'nin Suçu Ne (Bernie) Filmi Konusu



2011, ABD yapımı,104 dakikalık, aksiyon, komedi, macera ve gerilim tarzında, ülkemizde 24 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmdir. Bernie'nin Suçu Ne (Bernie) filmi konusu Carthage isimli küçük bir Teksas kasabasında geçiyor. Film 1998 yılında Teksas’da geçen gerçek bir hikayeye dayanıyor. Olayda 81 yaşındaki milyoner Marjorie Nugent, yakın arkadaşı ve çalışanı "Bernie" Tiede tarafından öldürülüyor. Bernie'nin Suçu Ne? (Bernie) filminde de hikaye aynen ama trajikomik bir şekilde işleniyor.
 

Bernie'nin Suçu Ne (Bernie) Filmi Fragmanı İzle



Bernie'nin Suçu Ne (Bernie) filmi yönetmeni Richard Linklater, senaristleri Skip Hollandsworth ve Richard Linklater, başlıca oyuncuları Jack Black, Shirley MacLaine ve Matthew McConaughey’dir. Film ilk defa 16 Haziran 2011 tarihinde Los Angeles Film Festivalinde gösterilmiş ve 27 Nisan 2012 tarihinde de ABD’de vizyona girmiştir. 6 milyon dolar bütçe ile çekilen Bernie'nin Suçu Ne (Bernie) filmi şimdiye kadar yaklaşık 8,5 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.               

Hiç yorum yok: