Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Altın Bulmak

Rüyada Altın Bulmak

Rüyada altın bulmak zarar ve ziyana, üzüntü, keder ve derde işarettir. Ancak rüyada eski altın sikkeler ve paralar bulmak mutluluk, sevinç, bolluk, berekete işaret edebilir. Rüyada altın bilezik bulmak mirasa konmaya, rüyada altın para bulmak boş sözlere ve dedikoduya, rüyada altın zincir bulmak sırra nail olmaya, rüyada çeyrek altın bulmak yüksek bir makama ulaşmaya işarettir. Rüyada altın küpe bulmak hafızlığa işaret edebilir. Rüyada altın yüzük bulmak bulan kişi bekar ise evlenmesine işaret edebilir.
Rüyada altın bulmak zarara uğramaya, gam ve keder işarettir. Eski sikkeler bulmak sevinç ve memuriyete, kadının altın dan mamul ziynet eşyası takınması sevinç ve kendine güvene, işlenmiş bir altın ev almaya işaret eder. Rüyada altın ile ilgili bir şey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden arzulanacak şeylerin gerçekleşmesine işarettir.
rüyada altın toplamak, rüyada define bulmak, rüyada çeyrek altın görmek, rüyada gömü bulmak, rüyada altın yüzük bulmak, rüyada altın küpe bulmak, rüyada altın bilezik bulmak, rüyada altın bulmak

Hiç yorum yok: