Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Film İzlemek

Rüyada Film İzlemek



Rüyada film izlemek sevdiğiniz ve yanında mutlu olduğunuz kişilerle iyi vakit geçirip eğeleneceğiniz anlamına gelebilir. Rüyada sinema izlemek zamanınızı boşa harcamaya, işinize duyduğunuz ilginin azalmasına, kazandığınız para miktarında bir azalma olacağına işaret edebilir.

 

Rüyada film izlediğini görmek uzaktan gelecek haberlere, işitilecek sözlere, konuşmalara ve dedikodulara işaret edebilir. Rüyada film seyretmek eğer film gerçek olaylara dayanıyorsa ve edep ve adap kurallarına uygun ise ibret ve hikmet alınacak olaylara, diğer filmler ise dünyevi isteklere delalet edebilir. Rüyada film görmek boş işlerle uğraşmaya veya boş, değersiz sözlere işaret edebilir. Rüyada sinemada film izlediğini görmek beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşmaya işaret edebilir.



Rüyada film izlemek, rüyada film izlediğini görmek, rüyada film seyretmek, rüyada film çevirmek, film izlemek konusu, rüyada sinema izlemek, rüyada film görmek, rüyada sinemaya gitmek, rüyada televizyon görmek

Hiç yorum yok: