Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Gerçeğe Çağrı Total Recall Filmi Konusu

Gerçeğe Çağrı Total Recall Filmi Konusu



2012, ADB yapımı, aksiyon, macera, bilim kurgu, dram ve gerilim tarzındaki, 121 dakikalık, ülkemizde 10 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir.  Gerçeğe Çağrı Total Recall filmi konusu 2084 yılında, üçüncü dünya savaşının tamamlanmasından sonra dünyada yalnızca iki süper gücün;  Britanya Birleşik Federasyonu ve  The Colony (Avustralya) bulunduğu bir ortamda geçiyor. Filmde fabrika işçisi Douglas Quaid ( Colin Farrell ) hayalleri gerçeğe dönüştüren Recall adlı bir şirkete hayallerini gerçeğe dönüştürmesi için başvurur. Ancak işler pekte umduğu gibi gitmez. Douglas Quaid’e eski bir ajanın hatıraları yükleniyor ve sonuçta kendisini aksiyonu bol maceraların içerisinde buluyor.


Gerçeğe Çağrı Total Recall Filmi Fragman





Gerçeğe Çağrı - Total Recall filmi yönetmeni Len Wiseman, senaristleri Kurt Wimmer, Mark Bomback, film Philip Kindred Dick adlı yazarın "We Can Remember It for You Wholesale" isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanmış. Gerçeğe Çağrı - Total Recall filmi oyuncuları Colin Farrell (Douglas "Doug" Quaid), Kate Beckinsale (Lori Quaid), Jessica Biel (Melina), Bryan Cranston (Şansölye Vilos Cohaagen), Bokeem Woodbine (Harry Quaid), Bill Nighy (Matthias Lair), John Cho (Bob McClane), Steve Byers (Henry Reed)’dir. Film için 125 milyon dolarlık bir bütçe harcanmış. 

Hiç yorum yok: