Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Dabbe Bir Cin Vakası Filmi Ceyda T Vakası Nedir?

Dabbe Bir Cin Vakası Filmi Ceyda T Vakası Nedir? 
Dabbe Bir Cin Vakası filmi yönetmen ve senarist Hasan Karacadağ’ın Tıp fakültesinde öğrenci olduğu 90’lı yıllarda karşılaştığı Ceyda T vakası olarak kayıtlara geçen bir dizi esrarengiz olaya dayanıyor. Hasan Karacadağ filmde gerçek cin görüntülerinin kullanıldığını da açıkladı. Film Anne Ceyda, baba Sinan ve kızları Burcu’ya 7 gün boyunca saldıran doğaüstü bedensiz bir varlığı konu ediyor. Dabbe Bir Cin Vakası filmi oyuncuları Mete Şahinoğlu, Elçin Atamgüç, Ceren Sertaç, Su Burcu Yazgı, Nihan Aypolat, Nalan Örgüt, İsmail Yıldız, Elif Erdal, Pervin Bağdat, Koray Kadirağa’dır.

Dabbe Bir Cin Vakası Filmi Fragmanı



90’lı yılların sonunda gerçekten yaşanmış olan bu olayda Ceyda T hastaneye başvuruyor ve doktoru aşağıdaki uygulamaları yapıyor. Ceyda T uykusuzluk problemi ile hastaneye başvuruyor. Yapılan tüm tetkiklerde herhangi bir bulguya rastlanmıyor. Çekilen EEG ve beyin tomografisi normal çıkıyor. Hastanın son bir aydır uykusunda yürüdüğü ve saldırganlaştığı ortaya çıkıyor ve doktoru uykuda yaptığı davranışları daha iyi anlayabilmek için evlerine video kamera yerleştirilmesini öneriyor.

Hiç yorum yok: