Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

El Cin Filmi Konusu

El Cin Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, 3D izlenme özelliğine sahip, korku gerilim tarzında, El Cin vizyon tarihi 5 Nisan 2013 olan filmdir. El Cin filmi konusu binlerce yıllık bir sırrın bilenleri kör dehlizlere çeken bilgilerin varlığı ve sonrasında küçük bir kız çocuğunun kaçırılması ile başlıyor. Sonrasında filmde kendi halinde beş genç üniversite öğrencisini görüyoruz. Öğrenciler küçük kızın kaçırılmasından sonra olayla hiçbir alakaları olmasa da korkunç görüntüler, korku dolu anlar, ayinler ve büyülerin yapıldığı bir ortamda bulunuyorlar. Sonrasında bu korkunç ortamdan kurtulmak, küçük kızın neden kaçırıldığı ile ilgili bilgilere ulaşmak ve içlerinde bulunan ve hiçte tanıdıkları gibi olmayan arkadaşlarının sırrını açığa çıkartmaya çalışıyorlar.



Hasan Karadağ’ın Ağustos 2012’de vizyona giren Dabbe Bir Cin Vakası Filmi Hakkında


 

Dabbe Bir Cin Vakası Filmine Konu Olan Ceyda T Kayıtları




El Cin filmi senarist ve yönetmeni Hasan Karacadağ, görüntü yönetmeni Bahadır Eren, yardımcı yönetmen Gül İrem Kula’dır.  El Cin filmi oyuncuları Fulya Zenginer, Serdal Genç, Oğuzhan Yıldız, Hande Kaptan, Alper Kadayıfçı, Sevinç Erol, Ebru Unurtan, Sultan Köroğlu Kılıç, Elif Erdal, Çetin Yeltekin, Hakan Bozyiğit, Mine Vurankaya, Dora Sarıkaya’dır. El Cin filmi 2012 Mart ayında katılmış olduğu Tayland film fuarında beğeniyle karşılandı. El Cin filminin Avrupa’nın değişik ülkelerinde ve Uzakdoğu da Japonya ve Taylan’da gösterime girmesi bekleniyor. Hasan Karacadağ’ın bir diğer filmi olan Dabbe Bir Cin Vakası 3 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girdi ve 3 gün içerisinde yaklaşık 40 bin kişi tarafından seyredildi. 2 Kasım 2012 tarihinde vizyona girecek olan El Cin filminin de benzer bir başarı göstermesi sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

Hiç yorum yok: