Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Dabbe Bir Cin Vakası Filmi Konusu

Dabbe Bir Cin Vakası Filmi Konusu


2012, Türk yapımı, korku, gerilim tarzında, hikayesi gerçek olaylara dayanan, 3 Ağustos 2012 tarihinde vizyona giren filmdir. Dabbe Bir Cin Vakası filminin konusu yönetmen ve senarist Hasan Karacadağ’ın Tıp fakültesinde öğrenci olduğu yıllarda karşılaştığı ve tarihe “Ceyda T.” kayıtları olarak geçen bir dizi esrarengiz olaya dayanıyor. Filmin yönetmeni Hasan Karacadağ’ın açıkladığına göre filmde gerçek görüntülerde kullanılmış. Anne Ceyda, baba Sinan ile kızları Burcu’nun uğradıkları bir dizi doğaüstü saldırı ve bu saldırılarla geçen bir haftalık bir süreç filmin ana temasını oluşturuyor.


Dabbe Bir Cin Vakası Filmi Fragmanı




Dabbe Bir Cin Vakası filmi fragmanı yayınlandığı günden itibaren sadece yurtiçinde değil özellikle yurtdışında birçok ülkede en çok izlenen fragman oldu. Film 200 gibi yüksek bir kopya sayısıyla başta ülkemizde olmak üzere ABD, Kanada gibi Kuzey Amerika ülkelerinde, Almanya, İngiltere, Macaristan gibi Avrupa ülkelerinde ve Japonya gibi Uzakdoğu ülkelerinde de gösterime girecek. Fragmanın gördüğü ilgiyi beyazperde de görmesi durumunda Dabbe Bir Cin Vakası filminin gişede beklediği sonuçları alması sürpriz olmaz. Dabbe Bir Cin Vakası filmi oyuncuları Mete Şahinoğlu, Elçin Atamgüç, Ceren Sertaç, Su Burcu Yazgı, Nihan Aypolat, Nalan Örgüt, İsmail Yıldız, Elif Erdal, Pervin Bağdat, Koray Kadirağa’dır.

Hiç yorum yok: