Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

360 (Three Sixty) Filmi Konusu

360 (Three Sixty) Filmi Konusu


2012, Fransa, Avusturya, Brezilya, Büyük Britanya, Slovakya ortak yapımı, 110 dakikalık, romantik drama tarzında, ülkemizde 17 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. 360 (Three Sixty) filmi konusu farklı sosyal geçmişlerden gelen bir dizi insana ait farklı öyküler ve bu öykülerin kesişmesi ile oluşan romantik, dramatik ve zaman zaman gerilimli anlara dayanıyor. Film Anthony Hopkins, Jude Law, Ben Foster, Rachel Weisz  gibi birçok ünlü oyuncuyu bir araya getiriyor.

360 (Three Sixty) Filmi Fragmanı İzle


360 (Three Sixty) filmi yönetmeni Fernando Meirelles, senaristi Peter Morgan, film yazar Arthur Schnitzler’in kitabından beyaz perdeye taşınmış. Filmin başlıca oyuncuları Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz, Ben Foster’dır. 360 (Three Sixty) filmi ilk defa 12 Eylül 2011 tarihinde Toronto Film Festivalinde gösterilmiştir. Film 3 Ağustos 2012 tarihinde ABD’de vizyona girmiştir.     

Hiç yorum yok: